Webbutveckling

Vi utvecklar följande webbsidor. Vi kan hjälpa er med webbutveckling och även annonsering i våra 500+ facebookgrupper.

1. Första intrycket är viktigast

Människor bedömer böcker efter sina omslag och företag efter sina webbplatser. Det är viktigt att din webbplats ger ett bra första intryck och ser ut i världsklass på vilken enhet dina besökare än använder för att hitta den. Kvaliteten på er webbplats är oftast ett måttstock att bedöma kvaliteten på ert företag. Om du inte bryr er om er egen presentation och prestation, varför skulle du då bry er om era kunder?

2. Byggd efter tydliga mål

Varje sida på er webbplats bör ha ett tydligt mål. Vi bygger alla webbplatser på detta sätt. Varje sidas layout är fokuserad på att uppnå sitt primära mål och göra det enkelt för besökarna att vidta åtgärder.

3. Innehåll som ger ett bra intryck

En av sanningarna om webbsida innehåll är att de flesta besökare bryr sig inte om hur ert företag bildades. Effektiva texter handlar om att sälja ert koncept och kommunicera fördelarna av att handla era tjänster och produkter.

4. Inbyggd SEO optimering som standard

Istället för att "lägga till" SEO, bygger vi in ​​det direkt i utvecklingsprocessen för webbplatsens struktur och innehåll.

5. Gjord för mobil

Vi bygger responsiva webbsidor som fungera bra på mobilen, från tryck-för-samtal-telefonnummer till prioritering av användarflöde.

5. Kundcase - Big Ben Pub Stockholm (bigben.nu)

Big Ben Pub i Stockholm är ett riktigt levande musikpub. De har band som spelar, DJs på helgerna och är hemma till Stockholm Standup.
Big Ben Pub har även ett omfattande utbud av viner och öl, och deras meny ändras med lite mellanrum, so deras behov av att presentera deras Pub samt utbudet av underhållning, mat och vin är viktig.

Nordic Domains har byggt ett dynamiskt (databasdriven) webbsida där personalen kan lägga upp evenemang, menyer och ändra priser.

Vill ni ha också ha en bra webbsida till ett pra pris är ni välkomna att kontakta oss.